неділя, 26 серпня 2007 16:45

Шевченко може повернутися до "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, 48 років, у разі виходу його команди до групового турніру Ліги чемпіонів планує орендувати форварда "Челсі" Андрія Шевченка. Про це він повідомив на прес-конференції.

— Я сказав Шевченку, щоб він підійшов до власника "Челсі" Романа Абрамовича й попросив відпустити його на якийсь час до "Динамо", — каже власник чемпіона України. — Не готовий сьогодні компенсувати Абрамовичу 45 млн євро, які він заплатив "Мілану" за перехід Андрія, але необхідну зарплату (у "Челсі" Шевченко щорічно отримує 9 млн євро. — "ГПУ") упродовж терміну оренди, три–чотири місяці, виділю. Якщо ми вийдемо до плей-офф Ліги чемпіонів, готовий продовжити угоду до кінця сезону.

5–6 вересня "Динамо" святкуватиме 80-річчя клубу.

— 5 вересня ми запросимо всіх ветеранів клубу, їх привітають люди з адміністрації президента України, — розповідає Суркіс. — Наступного дня почнеться основна частина вшанувань. О 19.00 на стадіоні "Динамо" відбудеться товариський матч між нами та "Міланом". Найкращий клуб Європи в серпні грав на Кубку російської залізниці в Москві. Там отримав $1,5 млн плюс премії. Нам Берлусконі (власник "Мілана". — "ГПУ") сказав оплатити чартер та готель.

"Мілан" попросив оплатити лише чартер та готель

Склад гостей на цей матч точно не визначений.

— Будуть Неста, Мальдіні (грати він не зможе, відновиться лише у вересні. — "ГПУ"), Рональдо, Зеєдорф, Кака. Вартість квитків уточнюється. Вони надійдуть у продаж із понеділка. Можливо, комусь ціна здасться зависокою, але гроші підуть на благодійність. Крім того, буде концерт за участю "Боні М", "Матіа Базар", "Модерн Токінґ", "Секрет Сервіс", російських та українських естрадних зірок, — обіцяє динамівський президент. — Розіслані запрошення на матч Ющенкові, Тимошенко, Януковичу. Думаю, стадіон не вмістить усіх охочих. Але ми не винні, що керівництво "Олімпійського" заробило на концертах і зіпсувало трав"яний газон.

Суркіс зізнався, що цього літа сам займався селекцією в "Динамо".

— Банґуру я побачив у Монако, коли спостерігав за матчем однойменної команди з "Ле Маном". Форвард забив двічі й віддав гольову передачу. Діакате керував обороною "Нансі" у матчі з "Шахтарем". Не здивуюся, якщо він стане лідером нашого захисту. Поки що рівень гри мене не задовольняє. Але восени команда "побіжить". Дем"яненка після кожної невдачі газети знімають із посади. Назло їм я тренера залишаю.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко може повернутися до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі