середа, 23 травня 2007 14:35

Шевченко хоче грати у США

Нападаючий англійського "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років, не проти пограти в американській футбольній лізі.

— Футбол у США зараз активно розвивається. Я б хотів зробити свій внесок у цей процес, — заявив Шевченко. — Я уже грав там товариські матчі й особисто переконався у цьому.

До переїзду капітана збірної України можуть змусити кілька обставин. По-перше, його дружина Крістен — американка. По-друге, за океаном можна заробити великі гроші. Англієць Девід Бекхем цього літа залишить іспанський "Реал" і поїде грати до Лос-Анджелеса, щоб отримати $250 млн за 5 років контракту. По-третє, гра Шевченка у "Челсі" не виправдовує грошей, за які форварда торік купили в італійського "Мілана", — 50 млн євро.

— У "Челсі" я дію на незвичній позиції, — пояснює свої невдачі Шевченко. — Від мене багато чого очікують, проте неможливо щосезону забивати по 30 м"ячів. У нашій команді на вістрі атаки грає Дрогба, тому він забиває більше.

Учора Шевченко був у Афінах, де підтримував "Мілан" у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів. Напередодні цього матчу він мав зустрітися з керівництвом "Мілана" й обговорити умови повернення до італійської команди. "Мілан" хоче або орендувати Шевченка, або викупити його контракт за 19 млн євро й віддати до "Челсі" грузинського захисника Каху Каладзе. Власник "Челсі" Роман Абрамович перехід Шевченка не заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко хоче грати у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі