пʼятниця, 22 серпня 2008 18:29

Сеуканд учетверте очолив хокейну збірну України

  Контракт Олександра Сеуканда з Національною хокейною федерацією діятиме до 30 квітня 2009 року
Контракт Олександра Сеуканда з Національною хокейною федерацією діятиме до 30 квітня 2009 року

Керівництво Федерації хокею України призначило головного тренера національної збірної. Учетверте ним став 57-річний Олександр Сеуканд. Його асистентами будуть Василь Бобровников, Олександр Савицький та чемпіон світу Дмитро Христич.

Сеуканд одночасно очолюватиме київський "Сокіл".

— Члени виконкому ФХУ врахували, що "Сокіл" — базова команда національної збірної, тому і прийняли таке рішення, — каже Олександр Сеуканд. — Я підписав контракт до 30 квітня 2009 року. Поставлено завдання — перемога у кваліфікаційному турнірі Олімпіади, яка дасть змогу зіграти у фінальній частині, та повернутися до групи "А" чемпіонату світу.

Олександра Секунда звільнили з посади головного тренера збірної півтора року тому. Тоді національна команда програла на чемпіонаті світу-2007 у Москві й залишила елітний дивізіон. Наставником призначили Володимира Голубовича. Він не зміг за рік повернути вітчизняну збірну до групи найсильніших і був звільнений.

Зараз ви читаєте новину «Сеуканд учетверте очолив хокейну збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі