середа, 30 липня 2008 17:07

Сергій Кравченко переходить у "Динамо"

29 липня "Динамо" підписало п"ятирічний контракт із півзахисником "Ворскли" та збірної України Сергієм Кравченком. До зими футболіст залишиться в полтавському клубі, а виступи за нову команду розпочне з другого кола. Хоча остаточно це питання не вирішене. Справа в тому, що є два варіанти переходу Кравченка — вже тепер за гроші та взимку на правах вільного агента. Усі крапки над "і" розставлять переговори президентів двох клубів Ігоря Суркіса й Олега Бабаєва.

— Звичайно, в таких випадках одразу згадуються приклади, коли футболіст переходив у "Динамо" і затухав. Але також перед очима Олег Гусєв, який зараз є незамінним гравцем команди. Сподіваюся, у мене все вийде. Тільки час покаже, наскільки це рішення правильне, але зараз я щасливий, — каже 25-річний хавбек. У чемпіонаті України Кравченко зіграв за полтавчан 63 матчі, в яких забив 10 голів. Окрім "Ворскли", гравець виступав 2006 року за азербайджанський "Карабах". У травні 2008-го дебютував у національній збірній, зігравши в товариських поєдинках проти Голландії та Швеції.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Кравченко переходить у "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі