вівторок, 27 листопада 2007 14:23

Сергій Дзинзирук підписав попередній контракт із Доном Кінґом

Сергій Дзинзирук підписав попередній контракт із Доном Кінґом

30 листопада чемпіон світу з боксу в середній вазі за версією WBO Сергій Дзинзирук, 31 рік, мав захищати свій титул у бою з другим номером рейтингу WBO чехом Лукасом Конечним. Поєдинок перенесли: за офіційною версією — через травму чеського боксера. Однак, як вдалося з"ясувати кореспондентові "ГПУ", не все так просто.

31 грудня 2007 року в Дзинзирука закінчується контракт із німецькою промоутерською компанією "Універсум бокс промоушн", яку очолює Клаус-Пітер Коль. За інформацією "ГПУ", Дзинзирук не виявляє бажання продовжувати співпрацю з Колем, бо той не може вивести підопічного на американський ринг чи організувати зустріч із першим номером рейтингу WBO — легендарним американцем Оскаром де ла Хойєю.

Дізнавшись про цю ситуацію, американський промоутер Дон Кінґ вирішив переманити Дзинзирука. Він делегував до Німеччини, де Дзинзирук готувався до бою з Конечним, довірену особу. Подейкують, команда Кінґа пообіцяла Сергієві бої в Америці та зустріч із Оскаром де ла Хойєю наступного року. Також йому запропонували кращі фінансові умови співпраці, ніж із "Універсум бокс промоушн". І Дзинзирук уже начебто підписав попередній контракт із Доном Кінґом на два роки. Згідно з його умовами, боксер зобов"язується провести за цей період чотири поєдинки. Розчарувавшись у співпраці з Колем, Сергій відмовився битися з Конечним.

— Нині я не готовий говорити на тему Коля та Кінґа. Можливо, за тиждень зможу сказати щось конкретне, — говорить "ГПУ" Дзинзирук.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дзинзирук підписав попередній контракт із Доном Кінґом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі