Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 18:17

Шеф Олега Блохіна пішов у відставку

  Олег Блохін (ліворуч) та Юрій Білоус спільно пропрацювали у ”Москві” три місяці
Олег Блохін (ліворуч) та Юрій Білоус спільно пропрацювали у ”Москві” три місяці

Президент футбольного клубу "Москва" Юрій Білоус, 47 років, подав у відставку. На посаді уродженець Луганська пропрацює ще два тижні.

— Кілька місяців тому планував це зробити, — пояснює своє рішення Білоус. — У мене є кілька проектів, не пов"язаних із футболом, якими давно слід зайнятися. Так що не треба мій хід ототожнювати зі спортивними результатами команди (після трьох турів чемпіонату Росії "Москва" на передостанньому місці. — "ГПУ").

За інформацією "ГПУ", минулої середи Білоус мав жорстку розмову із власником команди Михайлом Прохоровим. Останній дорікнув президентові. Мовляв, той неправильно розподіляє фінанси: не придбав нових гравців, а віддав гроші на зарплату тренерам. Наставник "Москви" Олег Блохін має отримувати 1,5 млн євро на рік, а його помічник Андрій Баль назвав свої нинішні фінансові умови роботи фантастичними. Більше за Блохіна отримує тільки тренер російського "Зеніта" Дік Адвокат — 3, 1 млн євро.

— Чушь собачья, — реагує Білоус на запитання про докори Прохорова. — Ви взагалі не можете знати, у якому тоні — м"якому чи жорсткому — говорив зі мною власник команди.

"ГПУ" вдалося дізнатися, що відставка Юрія Білоуса не вплине на позиції Олега Блохіна. Його колишній президент "Москви" запросив до команди в середині грудня.

— Олег Володимирович продовжить працювати. Ним усі задоволені, — підтвердив Білоус.

Зараз ви читаєте новину «Шеф Олега Блохіна пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути