пʼятниця, 08 серпня 2008 15:20

Шавло залишає "Спартак"

Генеральний директор московського "Спартака" Сергій Шавло, 51 рік, вирішив піти у відставку. Він прийшов до московського клубу влітку 2005-го. За цей час "червоно-білі" тричі завойовували срібні нагороди російської прем"єр-ліги, грали в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Торік за економічними показниками "Спартак" визнали найуспішнішим клубом Росії.

— У серпні в мене закінчується контракт із московським клубом, — розповідає Шавло. — Рада директорів клубу неодноразово пропонувала мені продовжити угоду. Відмовляв постійно, бо прийняв тверде рішення. Так буде краще для команди. Останнім часом на неї посилився тиск з усіх боків. Аби його зняти, я й залишаю свою посаду.

Крок Сергія Шавла спрямований на часткове задоволення вимог "Фратрії" — найчисельнішого об"єднання уболівальників "Спартака". "Фратрія" відмовилася підтримувати команду на матчах. Уболівальники незадоволені трансферною політикою та результатами клубу, відстороненням від нього багаторічного капітана Єгора Титова. "Фратрія" вимагає не тільки відставки Шавла, а й продажу клубу його власником Леонідом Федуном.

13 серпня "Спартак" у Москві зіграє перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського "Динамо". Повторний матч відбудеться 27 серпня в Києві.

— Федун робить свою роботу, гідно забезпечує клуб, — каже "ГПУ" головний тренер" Спартака" Станіслав Черчесов, 44 роки. — Що вимагають уболівальники — це вже не до мене.

Зараз ви читаєте новину «Шавло залишає "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі