четвер, 14 серпня 2008 18:44

"Шахтареві" допоміг швидкий гол

Донецький "Шахтар" у першому поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів обіграв хорватське "Динамо" — 2:0.

— Виграти нам допоміг швидкий гол, — заявив після поєдинку головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, 63 роки. — Ми змусили суперника атакувати й використовували вільні зони. Атаки моєї команди були дуже швидкими і ставили перед суперником проблеми.

Результатом матчу румунський фахівець не надто задоволений.

— Мали достатньо моментів, аби збільшити рахунок, — пояснює тренер "Шахтаря". — А 2:0 — слизький рахунок. Недостатній, щоб повністю переконатися в участі у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

На 8-й хв. травми зазнав лівий захисник "Шахтаря" Рац.

— Він вибув надовго, — каже Луческу. — У повторному матчі точно не зіграє. Ушкодження мають також Вілліан та Гладкий. Але їх ми намагатимемося відновити до поєдинку в Загребі. А дебютом Іщенка, який зіграв на позиції Раца, я задоволений.

Наставник "Динамо" Браніслав Іванович, 54 роки, вважає, що шансів на підсумкову перемогу його команда не втратила.

— Ми мали непогані шанси забити, по ходу гри тільки покращували свою гру. Але те, що швидко пропустили, зіграло проти моїх підопічних. "Шахтар" побудував свою тактику на атаці, і ми не змогли спочатку цьому протистояти. Коли забивав Срна, наш голкіпер зіграв не дуже вдало. Зате потім кілька разів рятував свою команду.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтареві" допоміг швидкий гол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі