понеділок, 24 вересня 2007 16:04

"Шахтар" претендує на Дель П"єро

Капітан італійського "Ювентуса" Алессандро Дель П"єро, 32 роки, може стати гравцем донецького "Шахтаря". Про це повідомляють італійські інтернет-видання.

Дель П"єро виступає за "Ювентус" із 1993 року. Його нинішня угода з туринським клубом закінчується наступного літа. Згідно з її умовами, форвард отримує 4,5 млн євро на рік. Він хоче продовжити контракт до 2010-го. Керівництво "Старої Синьйори" дало згоду, але при цьому планує зменшити футболістові зарплату. Дель П"єро категорично проти цього.

Ситуацією хоче скористатися донецький "Шахтар". Улітку керівництво гірників запросило до команди колишнього форварда "Ліворно" Крістіано Лукареллі й платить йому 4 млн євро на рік. Відповідну пропозицію донеччани готові зробити й Дель П"єро.

— Донецьк не Барселона чи Мадрид, зате "Шахтар" грає у Лізі чемпіонів, а гроші тут платять справно, — сказав Лукареллі своєму партнерові по збірній Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" претендує на Дель П"єро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі