пʼятниця, 18 березня 2011 01:15

"Шахтар" хоче зіграти з "гірниками" в Лізі чемпіонів

Автор: фото: REUTERS/ Sergio Perez
  Португальський захисник ”Реала” Рікардо Карвальйо бореться за м’яч з гравцем ”Ліона” французом Йоаном Ґуркюффом. ”Вершкові” виграли матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів — 3:0. Перша зустріч команд у Ліоні завершилася внічию — 1:1. ”Реал” уперше з 2004
Португальський захисник ”Реала” Рікардо Карвальйо бореться за м’яч з гравцем ”Ліона” французом Йоаном Ґуркюффом. ”Вершкові” виграли матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів — 3:0. Перша зустріч команд у Ліоні завершилася внічию — 1:1. ”Реал” уперше з 2004

Сьогодні у швейцарському Ньйоні відбудеться жеребкування матчів 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Донецький "Шахтар" уперше ввійшов до вісімки найкращих команд Європи. Серед потенційних суперників "гірників" англійські "Манчестер Юнайтед", "Челсі", "Тоттенгем", італійський "Інтер", німецький "Шальке", іспанські "Реал" і "Барселона".

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що донеччани скоріше за все зіграють з англійським клубом. Раніше румунський фахівець вгадав із жеребом у 1/8 фіналу — римською "Ромою". Тоді він сказав, що "Шахтареві" випаде італійський клуб.

— Дивитимуся жеребкування по телевізору. Команду в Ньйоні представлятиме Сергій Палкін, генеральний директор "Шахтаря". Сподіваємося, нам випаде "Шальке", — каже "ГПУ" словак 42-річний Любош Міхел, голова департаменту міжнародних змагань "гірників". — Ми вже перемагали їх в Європі.

Ґельзенкірхен — це шахтарське місто. У середу "Шальке" залишився без наставника. Клуб відправив Фелікса Маґата у відставку.

— У психологічному плані заміна наставника може допомогти. Хоча новий тренер прийде в команду з новими тактичними ідеями, які можуть не спрацювати. Важко приймати клуб на рівні чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Він не знатиме гравців, їхніх можливостей і характеру, — вважає Міхел.

Перші поєдинки чвертьфіналу пройдуть 5 і 6 квітня. Матчі-відповіді — через тиждень. На цій стадії не має "посіву" і можуть зустрітися команди з однієї країни. Півфінальні матчі пройдуть 26-27 квітня і 3-4 травня.

21 березня "Шахтар" розпочне продаж квитків на домашню зустріч Ліги чемпіонів. Коштуватимуть вони від 90 до 3200 грн — стільки ж, як і на матч із "Ромою".

 

Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матчі-відповіді

"Баварія" (Мюнхен, Німеччина) — "Інтер" (Мілан, Італія) — 2:3 (1:0)

"Манчестер Юнайтед" (Англія) — "Марсель" (Франція) — 2:1 (0:0)

"Реал" (Мадрид, Іспанія) — "Ліон" (Франція) — 3:0 (1:1)

"Челсі" (Лондон, Англія) — "Копенгаген" (Данія) — 0:0 (2:0)

"Тоттенгем" (Лондон, Англія) — "Мілан" (Італія) — 0:0 (1:0)

"Шальке" (Ґельзенкірхен, Німеччина) — "Валенсія" (Іспанія) — 3:1 (1:1)

"Барселона" (Іспанія) — "Арсенал" (Лондон, Англія) — 3:1 (1:2)

"Шахтар" (Донецьк, Україна) — "Рома" (Рим, Італія) — 3:0 (3:2)

У п'ятницю, 18 березня, також пройде жеребкування матчів 1/4 та 1/2 Ліги Європи.

 

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" хоче зіграти з "гірниками" в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі