середа, 12 грудня 2007 15:19

"Шахтар" готовий відпустити Лукареллі

Форвард донецького "Шахтаря" Крістіано Лукареллі, 32 роки, взимку може залишити свій нинішній клуб. Італієць, який улітку прийшов з "Ліворно" й обійшовся Рінатові Ахметову у 8 млн євро, не зміг закріпитися в основному складі гірників. Регулярно Лукареллі виходив у матчах Ліги чемпіонів, де забив один м"яч у кваліфікації і три — у груповому турнірі.

На рішення італійця залишити клуб вплинув виліт "Шахтаря" з єврокубків. Граючи в чемпіонаті та Кубку України, форвардові буде важко "засвітитися" перед головним тренером збірної Італії Роберто Донадоні й потрапити до заявки чемпіонів світу на Євро-2008.

— Якщо Лукареллі повернеться до Італії, це буде правильним кроком з його боку, — визнає головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу. — Він непогано виконав свою роботу, але вища ліга чемпіонату України — не для цього форварда. Ми готові в січні відпустити Лукареллі.

Головний претендент на форварда — "Торіно".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" готовий відпустити Лукареллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі