середа, 27 червня 2007 19:49

"Шахтар" дізнається першого єврокубкового суперника

29 червня у швейцарському Ньоні о 13.00 за Києвом розпочнеться жеребкування першого та другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Своїх імовірних суперників у другому раунді турніру дізнається віце-чемпіон України донецький "Шахтар".

Гірники будуть "сіяними" у кваліфікаційному раунді. Це означає, що на шляху до групового турніру їм випаде грати з потенційно слабшими суперниками. Серед них — "Бейтар" (Ізраїль), "Заглембе" (Польща), "Домжале" (Словенія), "Ельфсборг" (Швеція), "Сараєво" (Боснія), "Вентспілс" (Латвія), словацька "Жіліна" (Словаччина), "Деррі Сіті" (Ірландія), "Хафнарфьордур" (Ісландія), "Каунас" (Литва), "Тампере" (Фінляндія), "Шериф" (Молдова), "Олімпі" (Грузія) та Побєда (Македонія).

"Шахтар" стартує у змаганнях 31 липня або 1 серпня, коли проведе першу зустріч. Повторна відбудеться через тиждень, а 3 серпня — жеребкування третього кваліфікаційного раунду. У ньому почне боротьбу чемпіон України київське "Динамо", яке буде "сіяним".

"Дніпро" теж "сіяний" у другому кваліфікаційному раунді Кубка УЄФА. Його суперник визначиться одночасно з опонентом "Динамо". Бронзовий призер чемпіонату України "Металіст" стартує у першому раунді Кубка УЄФА. Матчі цього етапу — у вересні, а жеребкування — 31 серпня. "Сіяною" харківська команда не буде, бо з 1988-го не грала в єврокубках і не має індивідуального рейтингу.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" дізнається першого єврокубкового суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі