вівторок, 26 серпня 2008 18:08

"Шахтар" був не готовим до опору "Ворскли"

Підсумки 6-го туру футбольного чемпіонату України для "ГПУ" коментує колишній форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко, 38 років.

"Шахтар" програв у Полтаві закономірно?

— Цілком. Це не означає, що гірники були приречені на фіаско. За моментами вони могли щонайменше очко здобути. Але виявилися не готовими до такого супротиву "Ворскли". Здебільшого це стосується оборони донеччан — там на флангах були проблеми. "Шахтар" або уже тільки про єврокубки думає, бо набридло перемагати в Україні, або просто зупинився в прогресі та нових ігрових ідеях. А без них уже і в чемпіонаті України не виїдеш.

"Динамо" виграло в "Арсеналу". Команда Сьоміна виходить на пік форми до вересневих матчів у єврокубках?

— Я б не говорив так на основі київського "дербі". Все-таки "Арсенал" був послаблений кадрово — не було чотирьох основних гравців. Але те, що "Динамо" виглядає в чемпіонаті впевненіше за "Шахтар", — однозначно. Після московського матчу вони скинули зайвий психологічний тягар і грають з певним запасом міцності.

Як пояснити вдалий старт донецького "Металурга"?

— Не знаю. Ігор донеччан майже не бачив. У неділю "Металург" гратиме в Києві проти "Динамо". Цей матч покаже: старт донбасівців — випадковість чи претендуватимуть на призові місця.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" був не готовим до опору "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі