середа, 12 вересня 2007 15:17

Руні зіграє проти "Динамо"

Автор: фото: reuters/Dylan Martinez
  Вейн Руні зламав кістку на нозі 12 серпня. Планувалося, що він відновлюватиметься 2–3 місяці
Вейн Руні зламав кістку на нозі 12 серпня. Планувалося, що він відновлюватиметься 2–3 місяці

Нападник англійського "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні, 21 рік, зможе зіграти у матчі третього туру групового турніру Ліги чемпіонів проти київського "Динамо". Поєдинок відбудеться в Києві 23 жовтня.

12 серпня у матчі першого туру англійської прем"єр-ліги проти "Редінґа" Руні зламав кістку на лівій нозі. Спочатку планувалося, що він пропустить від двох до трьох місяців. Руні не зміг зіграти за збірну Англії у відбірних поєдинках Євро-2008 проти Ізраїлю та Росії. Але  форвард одужує швидко й може потрапити у заявку "МЮ" на суботній матч проти "Евертона", а 23 вересня — вийти у стартовому складі в матчі з "Челсі".

— У"МЮ" і без Руні вистачає класних форвардів — Тевес, Саа, — каже "ГПУ" спортивний директор "Динамо" Леонід Буряк, 54 роки. — На місці форварда можуть зіграти Кріштіану Рональду або Райан Ґіґґз. Упоратися з чемпіоном Англії нелегко, в якому складі не виступали б підопічні Ферґюсона.

Торік, за півтора місяця до старту Кубка світу, Руні зазнав травми. Прискореними методами нападника вилікували, і він пропустив лише стартові поєдинки Мундіалю.

Зараз ви читаєте новину «Руні зіграє проти "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі