четвер, 04 лютого 2021 07:20

Розраховуємо на Підручного та Джиму

 

10 лютого в словенській Поклюці стартує чемпіонат світу з біатлону. Наші медальні надії пов'язані з двома спортсменами. 29-річний Дмитро Підручний має бути конкурентний у спринті та гонці переслідування. 30-річна Юлія Джима — в індивідуальній гонці.

Є певні надії в естафеті. Цього року прогресує Антон Дудченко. Непогано провів естафету на чемпіонаті Європи Богдан Цимбал, показав найкращу швидкість на своєму етапі. Досі Україна не чула про швидкісних біатлоністів і розраховувала здебільшого на влучність у стрільбі. Оптимальне буде потрапляння в п'ятірку.

Джима здобула "срібло" в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в італійському Антгольц-Антерсельві 21 січня. Справи інших біатлоністок гірші. Час сестер 35-річних Семеренків пройшов. Вони не показують пристойних результатів. Віта поїхала на чемпіонат Європи, але навіть у його далеко не найсильнішій компанії лише одного разу пробилася до "десятки".

Фінішує турнір 21 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Розраховуємо на Підручного та Джиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі