четвер, 07 жовтня 2010 01:33

"Рівень П'ятова та Диканя настільки високий, що можна тягнути жереб"

У понеділок розпочався збір національної футбольної команди України. 8 жовтня підопічні 42-річного Юрія Калитвинцева зіграють у Києві з Канадою. Транслюватиме матч о 21.00 "Інтер". Матч із п'ятиразовими чемпіонами світу - бразильцями - відбудеться 11 жовтня в англійському місті Дербі (21.30, "Інтер"). - На жовтневий збір приїхали всі викликані тренерським штабом гравці, - каже Юрій Миколайович на традиційній прес-конференції. - У декого з футболістів є ушкодження.

У розпорядженні наставника двоє воротарів - Андрій П'ятов та Андрій Дикань.

- Можливо, обидва зіграють по тайму з кожною командою. Або повторимо наш попередній досвід, і голкіпери відіграють по грі. Хто проти кого - визначимо пізніше. Рівень наших воротарів настільки високий, що можна тягнути жереб, - вважає тренер.

Канаду оцінює так:

- Не вважаю команду аутсайдером світового футболу. Те, що вона не пробивається у фінальні частини Кубків світу, ні про що не говорить. Хіба збірна України там регулярно грає? Переглянув три матчі канадців. Організована команда використовує схему 4-5-1 і любить грати на контратаках.

Головний тренер українців минулої неділі відвідав Донецьк. Там переглянув центральний матч чемпіонату України - місцевий "Шахтар" переміг київське "Динамо" - 2:0.

- Сподобалися поєдинок, атмосфера на "Донбас Арені" та зарядженість команд на боротьбу. Що більше буде в українському чемпіонаті таких матчів, то краще.

Зараз ви читаєте новину «"Рівень П'ятова та Диканя настільки високий, що можна тягнути жереб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі