пʼятниця, 08 лютого 2008 18:07

Рінкон і Клебер повернуться до Бразилії

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Головний тренер київського ”Динамо” Юрій Сьомін (на фото ліворуч) та генеральний директор Резо Чохонелідзе
Головний тренер київського ”Динамо” Юрій Сьомін (на фото ліворуч) та генеральний директор Резо Чохонелідзе

До літа в київському "Динамо" не гратимуть Горан Гавранчич, Клебер та Діого Рінкон. Їх віддали в оренду іншим клубам. Про це в четвер на прес-конференції повідомили генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе та головний тренер Юрій Сьомін.

— Гавранчич виступатиме за грецький ПАОК, — каже тренер. — А бразильці Клебер та Рінкон були травмовані, два місяці не були в команді. За строки, що залишилися до початку чемпіонату, вони не встигнуть набрати форму. Хоча ніхто не ставить під сумнів їхню майстерність.

Слово бере Резо Чохонелідзе.

— Ми поговорили з хлопцями, — каже він. — Вирішили, що так буде краще й для нас, і для них. Які це будуть клуби, поки що не скажу. А влітку вони повернуться. Тоді й подивимося на них.

У п"ятницю зранку динамівці відбули на збір у Іспанію, в Марбелью. Туди полетіло 30 футболістів. До гравців, які були в розпорядженні Сьоміна, додалися Папе Діакате, Бадр Ель-Каддурі та Ісмаель Бангура. Вони виступали за збірні на Кубку Африки. Летить в Іспанію також угорець Балаж Фаркаш. А травмовані Мар"ян Маркович та Олександр Романчук залишаються в Києві. Для Ель-Каддурі ще нещодавно підшукували команду. Але позавчора Сьомін був категоричним:

— Питання, чи їде Бадр на збір, навіть не порушувалося. Він гравець основного складу. Виконує великий обсяг роботи. Але на його позиції велика конкуренція. Йому є що доводити.

На відборі в "Динамо" перебував боснійський опорний півзахисник Сенидад Ібрічич. Але він уже вибув із команди.

— Не можна сказати, що він нам не підійшов, — говорить Юрій Павлович. — Просто на позиції опорника в нас є Михалик, Юссуф, Діакате, Дядечко, Корреа. А Ібрічич не сильніший від них. Брати ж його для "Динамо-2" сенсу немає.

Останній місяць у команду Сьоміна запрошують півзахисника португальського "Спортінґа" Марата Ізмайлова.

— Він зміг би посилити "Динамо", — вважає Чохонелідзе. — Але проблема в тому, що "Спортінґ" його не хоче відпускати. (Португальці мають перше право викупити гравця, який належить московському "Локомотиву". — "ГПУ").

Про завдання на сезон Юрій Сьомін каже так:

— Щонайменше — потрапити в Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Рінкон і Клебер повернуться до Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі