понеділок, 15 вересня 2008 19:45

Ребров забив вирішальний гол

  Сергій Ребров забив третій м’яч за час свого виступу за ”Рубін”
Сергій Ребров забив третій м’яч за час свого виступу за ”Рубін”

Казанський "Рубін" закріпився на першому місці в чемпіонаті Росії. У неділю підопічні Курбана Бердиєва перемогли вдома найближчого переслідувача — московське "Динамо" з рахунком 1:0. Єдиний гол зустрічі забив український півзахисник Сергій Ребров. За дев"ять турів до закінчення зустрічі "Рубін" випереджає "Динамо" на дев"ять очок.

"Москва", яку тренує Олег Блохін, перемогла "Спартак" — 2:1. Команда Блохіна посідає дев"яте місце турнірної таблиці.

"Зеніт", за який виступає Анатолій Тимощук, переміг команду В"ячеслава Грозного "Терек" — 4:1.

— Думаю, "Рубін" буде чемпіоном, — розповідає "ГПУ" російський телекоментатор Володимир Перетурін, 70 років. — "Зеніт" зосередиться на Лізі чемпіонів, а в московського ЦСКА Газзаєва уже другий рік немає мотивації на чемпіонат Росії.

Андрій Воронін зіграв повний матч за "Герту" в чемпіонаті Німеччини. Його команда вдома зіграла внічию з "Вольсбургом" — 2:2. Воронін відзначився результативною передачею.

Андрій Шевченко вийшов у стартовому складі "Мілана" в гостьовому поєдинку з "Дженоа". Капітан збірної України зіграв один тайм, потім його замінили. "Мілан" програв — 0:2.

Іспанська "Барселона" після двох турів чемпіонату набрала одне очко. Крім того, у поєдинку проти "Расинга" (1:1) травмувався білорус Глєб, який імовірно, не зіграє в Донецьку проти "Шахтаря" в Лізі чемпіонів.

У чемпіонаті Англії лондонський "Арсенал" розібрався на виїзді з "Блекберном" — 4:0. Три голи у складі завтрашнього суперника київського "Динамо" забив форвард Емануель Адебайор. "Ліверпуль" вперше під керівництвом Рафаеля Бенітеса переміг "Манчестер Юнайтед" — 2:1. "Челсі" на виїзді обіграв "Манчестер Сіті" — 3:1.

Суперник "Металіста" у Кубку УЄФА — "Бешикташ" — на виїзді зіграв внічию із "Трабзонспором" — 0:0. Нинішній опонент "Шахтаря", "Базель", переміг "Люцерн" — 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Ребров забив вирішальний гол ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі