середа, 07 червня 2017 05:30

"Реал" удруге поспіль виграв Лігу чемпіонів

Іспанський "Реал" став першим клубом, якому вдалося виграти Лігу чемпіонів двічі поспіль. 3 червня підопічні Зінедіна Зідана обіграли у фінальному матчі італійський "Ювентус" — 4:1.

Вирішальним у грі став другий тайм. Перший закінчився внічию — 1:1, а на його початку італійський клуб грав краще. Але "Реал" додав наприкінці першого тайму. Другий пройшов за повної переваги іспанського клубу. Це можна було передбачити — під керівництвом Зідана "Мадрид" завжди сильніше діє після перерви.

"Ювентус" не зміг підтримати темп гри. Італійці зосередилися на обороні, але поступилися в індивідуальному протистоянні. Їхній тренер Максиміліано Аллеґрі помилково вирішив вдатися до тактики з трьома, а не чотирма захисниками. Нині вона працює гірше через те, що провідним захисникам — Андреа Барцальї та Джорджіо К'єлліна — 36 та 32 роки відповідно.

Головним героєм зустрічі став найкращий футболіст світу Криштіану Роналду. Він забив двічі. У нинішній Лізі чемпіонів португалець відзначився 12 разів. А за весь час виступів у цьому турнірі — 105.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" удруге поспіль виграв Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі