пʼятниця, 06 вересня 2013 06:00

П'ять чинників, що дають надію перед матчем Україна — Англія

1. Травма Вейна Руні

Тиждень тому найкращий футболіст Англії зіткнувся на тренуванні з партнером по "Манчестер Юнайтед" Філом Джонсом. Руні наклали десять швів на голову. Поєдинок у Києві він пропустить. У будь-якому разі готовим до гри на 100% не буде.

2. Слабка гра Джо Харта

Воротар із "Манчестер Сіті" вирішив традиційну проблему англійської збірної. Але останнім часом Харт почав припускатися грубих помилок. Може підвести команду як на виході з воріт, так і після удару здалеку.

3. Правий фланг захисту

Після травм Глена Джонсона та Філа Джонса у Годжсона немає особливого вибору на цю позицію.

4. Початок вересня

Англійська прем'єр-ліга стартувала 3,5 тижня тому. Футболісти не встигли набути належної форми. Частково це пов'язано з коригуванням ігрової моделі у клубах: обидві манчестерські команди, "Челсі", "Евертон" улітку змінили тренерів.

5. Попередній ігровий день

Сьогодні збірна Україна розімнеться вдома на Сан-Марино. Англії доведеться грати в Лондоні з Молдовою — суперником не сильним, але достатньо непоступливим, який пам'ятає про матч з рахунком 0:5 у Кишиневі.

 

 

Зараз ви читаєте новину «П'ять чинників, що дають надію перед матчем Україна — Англія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі