четвер, 10 вересня 2009 19:22

Президент "Барселони" подякував Чигринському за знайомство з Ахметовим

10 днів тому захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський, 22 роки, підписав контракт із "Барселоною". Угода українця з найкращим клубом Європи буде чинна п"ять років. Чигринський винайматиме в столиці Каталонії житло за свій кошт. Йому заборонено вчитися їздити на мотоциклі, натомість клуб зобов"язав опанувати іспанську й каталонську мови. Англійську футболіст знає на побутовому рівні.

Приїхавши до табору збірної України, Чигринський розповів кореспондентові "ГПУ", як підписував контракт.

— Медичне обстеження тривало кілька годин. Після нього відвідав тренування команди, де познайомився з гравцями, тренерським штабом, обслуговуючим персоналом, із лікарями та масажистами. Далі ми перейшли до офіційної частини й підписали всі документи. Після укладення контракту в мене була прес-конференція та презентація для вболівальників. Я вийшов на поле стадіону "Камп Ноу" і понабивав м"яча. Потім за традицією, яка існує в "Барселоні", відповів на 15 запитань для клубного телеканала. Півторигодинної перерви мені вистачило, щоб освіжитися в номері та перекусити, а потім вирушити на матч "Барселона" — "Спортінг" (команда Чигринського перемогла 3:0. — "ГПУ").

Мою ногу перевіряли на кількох машинах

— На офіційному сайті "Барси" була інформацію, що медики дуже пильно оглядали вашу ногу.

— Чотири роки тому в мене було кілька рецидивів. Тричі рвав передню поверхню стегна. У той час вилетів десь на чотири місяці. Мою ногу перевіряли на кількох машинах. Медики помітили рубець, але сказали: якщо за чотири роки нога мене не турбувала, то все нормально.

Спілкувався і з президентом "Барси" Жоаном Лапортою. Він жартома подякував мені за знайомство з такою чудовою людиною, як Рінат Ахметов.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Барселони" подякував Чигринському за знайомство з Ахметовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі