четвер, 24 вересня 2020 00:36

Поразка Еліни Світоліної була стратегією

27 вересня в Парижі, Франція, стартує "Ролан Гаррос" — тенісний турнір категорії "Великого шолома". Відбудеться на ґрунтових кортах. Підготовкою до нього стали змагання в Римі.

Еліна Світоліна в італійській столиці показала, що навчилася атакувати. Впевнено у двох партіях почергово обіграла росіянок — Анастасію Павлюченкову та Світлану Кузнєцову. Десь не пішло з Маркетою Воундрушевою — 3:6, 0:6. Чешка — непростий гравець, шульга, незручна. Хіба потрібно було рвати жили, щоб її обігрувати? Напевно, зі стратегічної точки зору це невиправдано. Тому що можна було втратити все, що готувалося для "Ролан Гаррос".

Даяна Ястремська провела хороший матч проти італійки Каміли Джорджі. В рівній грі поступилася румунці Симоні Халеп, яка потім виграла турнір. Те, що в Даяни накопичувалося із її колишнім тренером Сашею Баїном, зараз прорвалося. Після розставання з фахівцем Ястремська знову відчуває емоційну рівновагу та впевненість у собі.

Перемога Сімони Халеп у Римі не стала непередбачуваною. Румунка готується до "Ролан Гаррос". На цьому покритті почувається добре, вона — топовий гравець.

Новак Джокович, маючи перевагу над всіма іншими, почувався непереборним.

Не сказав би, що відсутність Рафаеля Надаля у фіналі ґрунтового турніру несподівана. Він не грав з кінця лютого. Має відчувати адреналін офіційних матчів. Завжди після простою потрібно повертати ігрову форму. Програв Шварцману — досить сильному "ґрунтовику", який у фіналі дав бій Джоковичу. Просто серб раніше відновив офіційний сезон, ніж іспанець. Але Надаль, 12-разовий чемпіон "Ролан Гаррос", залишається фаворитом цього турніру і 2020 року. Не знаю, хто може його обіграти.

Зараз ви читаєте новину «Поразка Еліни Світоліної була стратегією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі