Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2021 06:31

Петраков погано керує грою

 

Збірна України з футболу здобула чотири очки у двох матчах кваліфікації до Кубка світу-2022. 9 жовтня наші на виїзді обіграли Фінляндію — 2:1, за три дні у Львові зіграли внічию проти Боснії — 1:1.

Результат задовільний. Українці в жодному з поєдинків не переконали, що сильніші за суперника. Головна проблема — слабка гра в останні 25–30 хв. матчів. Фіни, поступившись у першому таймі, згодом притисли нас до своїх воріт і могли зрівняти рахунок. З Боснією підопічні тренера 64-річного Олександра Петракова потужно відіграли 30 хв. Забили м'яч, могли зробити це ще принаймні один раз. Але потім були проблеми в обороні. Тренер діє у три центральні захисники, хоча гравці "Динамо" та "Шахтаря" не звикли в клубах до подібної тактики.

Наслідок — і на флангах, і в центрі захисту Україна має проблеми. Наші не встигають реагувати на переміщення та швидку гру в пас суперника під час позиційних атак і розіграшу ним стандартних ситуацій.

Сам тренер погано керує грою. Проводить запізнілі заміни. У львівському поєдинку за рахунку 1:0 зняв атакувальних гравців на 70-й хв. з метою втримання перемоги. Це дало подвійний негативний ефект: все одно пропустили й не мали ресурсів вийти вперед.

Найкращим в обох поєдинках був Андрій Ярмоленко. Забив і в Гельсінкі, і у Львові. Але відсутність достатньої ігрової практики в клубу зумовлює його втому наприкінці матчів. Разом з лідером втратила сили вся команда.

Зараз ви читаєте новину «Петраков погано керує грою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути