вівторок, 03 грудня 2019 00:55

Першу гонку на Кубку світу українці закінчили четвертими

Автор: visitostersund.se.
  Біатлоністки стріляють під час спринтерської гонки на 7,5 кіло­метри. Виграла Доротея Вірер з Італії
Біатлоністки стріляють під час спринтерської гонки на 7,5 кіло­метри. Виграла Доротея Вірер з Італії

Збірна України з біатлону посіла четверте місце в першій гонці Кубка світу 2019/2020. Відбувся в шведському Естерсунді. В одиночній змішаній естафеті після перших двох етапів українці Артем Тищенко й Анастасія Меркушина лідирували, випереджаючи суперників на 28 сек.

Анастасія Меркушина зайшла на стрільбу стоячи й припустилася трьох промахів. Згодом пояснила — на стрільбищі біля першої мішені лютував вітер, а в неї почали труситися ноги. У результаті Україна відкотилася на шосте місце. Артем Тищенко обігнав команди США й Естонії й фінішував четвертим.

У спринті найкращий серед українців ­результат був у Віти Семеренко — 10-те місце. Колишня білоруска Дарія Блашко фінішувала 42-ю. Вона має ті ж проблеми, що й більшість наших біатлоністок — гарно стріляє, але не має швидкості.

Ще гірші справи в класичній змішаній ­естафеті. Доки бігли жінки, ми були на четвертому-шостому місцях. Коли настала черга чоловіків, пішли штрафні кола й результат погіршився. Фінішували ­15-ми.

4–5 грудня пройдуть індивідуальні гонки.

Зараз ви читаєте новину «Першу гонку на Кубку світу українці закінчили четвертими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі