середа, 07 березня 2012 00:45

"Олімпіакос" надійно грає в обороні

8 березня харківський "Металіст" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи. Підопічні Мирона Маркевича прийматимуть грецький "Олімпіакос". Початок матчу о 20.00 за київським часом. Пряма трансляція — на телеканалі "2+2".

"Олімпіакос" посідає перше місце у чемпіонаті Греції. Команда випереджає "Панатінаїкос" на одне очко. В останньому матчі чемпіонату "Олімпіакос" обіграв на виїзді ОФІ — 2:0.

Грецький клуб тренує іспанський фахівець Ернесто Вальверде. Він дотримується тактичної схеми 1-4-2-3-1, інколи змінюючи її на 1-4-3-3. Команда надійно діє в обороні — у 22 матчах чемпіонату Греції пірейці пропустили 14 м'ячів. Водночас "Олімпіакос" вправно діє за розіграшу "стандартів", реалізовуючи 40% подібних ситуацій.

В "Олімпіакоса" чимало футболістів з досвідом виступів у провідних європейських чемпіонатах. Голкіпер Рой Керролл грав за англійський "Манчестер Юнайтед", захисник Олаф Мельберг — за італійський "Ювентус", а нападаючий Мірко Пантелич — за німецьку "Герту".

Зараз ви читаєте новину «"Олімпіакос" надійно грає в обороні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі