середа, 22 вересня 2010 05:06

Наталя Добринська стала другою

Автор: фото з сайта www.myvin.com.ua
  Наталя Добринська відстала від переможниці турніру на 144 очки
Наталя Добринська відстала від переможниці турніру на 144 очки

У вихідні міжнародний турнір "Декастар" завершив сезон у багатоборців. Українці приїхали на підсумкові змагання у французькому містечку Таленсе в оптимальному складі на чолі з олімпійською чемпіонкою та срібною призеркою чемпіонату Європи-2010 Наталією Добринською, 28 років. Натомість кількох лідерів з інших країн на турнірі недорахувалися. За відсутності чемпіонки Європи та світу британки Джессіки Енніс та срібної призерки Олімпіади американки Гіліс Фонтейн боротьбу за перемогу вели Добринська й росіянка Тетяна Чернова.

Найсильніша Наталя в штовханні ядра, що вкотре забезпечило їй солідну перевагу над суперницями. У секторі вона перемогла з результатом 15,11 м. Полька Кароліна Тимінська програла їй понад метр — 14,01. Проте 200-метрівка внесла корективи, і на відпочинок після першого дня лідером пішла Чернова. Ще одна українка — Ганна Мельниченко опустилася з третьої на п"яту позицію.

У другий день змагань Чернова лише нарощувала перевагу над Добринською. Перед завершальною 800-метрівкою Наталя відставала майже на 100 очок, відіграти які так і не вдалося. Чернова виграла "Декастар" із сумою 6453 очки. Минулорічна переможниця турніру Добринська повертається зі "сріблом" — 6309 очок. Ганна Мельниченко стала восьмою — 5951, а Людмила Йосипенко не змогла фінішувати на 800-метрівці й завершила змагання 13-ю — 5052.

Для Олексія Касьянова сезон виявився нестабільним. Українець не зміг завершити турнір у Гьотцісі, проте незабаром переміг у Кладно. Чемпіонат Європи знову підніс неприємний сюрприз — через травму Олексій знявся після першого дня. До Таленсе їхав у ранзі минулорічного переможця турніру й перший день змагань завершив як лідер. Проте втримати перевагу над суперниками було складно. Стрибки з жердиною й метання списа Олексієві не вдалися. Відіграти понад 200-відсоткове відставання від першої трійки було неможливо. Касьянов став сьомим — 7288. А переміг кубинець Леональ Суарес.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Добринська стала другою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі