середа, 30 липня 2008 17:06

Наступним суперником Кличка може бути не Повєткін

Команди чемпіона світу за версіями IBF/WBO/IBO у суперважкій категорії Володимира Кличка та офіційного претендента на пояс IBF Олександра Повєткіна не можуть домовитися про умови поєдинку. Головна проблема — у телекомпаніях RTL та ARD, які транслюють бої українця та росіянина відповідно. Вони не хочуть поступатися одна одній. Також поки що не визначено розмірів гонорару кожного з боксерів. Віталій Кличко зауважує, що, оскільки чемпіоном є його брат, то й привілеї мають бути на його боці. Промоутерська компанія Повєткіна "Зауерланд Івент" не згодна.

Якщо контракт на бій не буде підписаний, Кличко-молодший обере іншого суперника. Ним може стати переможець поєдинку між росіянином Миколою Валуєвим та американцем Джонні Руїзом. Боксери вийдуть на ринг 30 серпня і розіграють титул WBA, залишений Русланом Чагаєвим. Валуєв і Руїз уже зустрічалися на рингу. Тоді доволі спірну перемогу здобув росіянин.

Володимир Кличко заявив, що йому цікаво було б зустрітися з Валуєвим, оскільки він ніколи не бився з таким великим боксером (зріст — 213 см, вага в останньому бою проти Сергія Ляховича — 146 кг). Відомо, що головною метою братів Кличків є завоювання чотирьох найпрестижніших поясів, тож поєдинок із чемпіоном WBA був би бажаним для Володимира. Віталій у свою чергу восени планує зустрітися з володарем титулу WBC Семюелем Пітером.

Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Кличка може бути не Повєткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі