понеділок, 16 липня 2007 17:05

Наші пройшли австралійок

Українська жіноча тенісна збірна вийшла в другу світову групу Кубка Федерації. Це право вона здобула після перемоги над австралійською збірною з рахунком 4:1.

Зустріч проходила 14–15 липня в Австралії. Українки вже в перших трьох зустрічах гарантували собі загальну перемогу. Спочатку Олена Бондаренко перемогла Алісію Молік — 6:3, 6:4. Потім молодша Бондаренко, Катерина, взяла гору над 46-ю ракеткою світу та лідером суперників Ніколь Пратт — 6:0, 6:1.

У другий ігровий день Олена також переграла Пратт — 7:5, 6:4, і наша збірна вперше в історії потрапила до другої світової групи.

В інших зустрічах, які вже нічого не вирішували, Юліана Федак програла Кейсі Дельаква, а пара Бейґельзіммер/Катерина Бондаренко виграла у дуету Молік/Стаббз.

— Це був вікенд, який розбив нам серця, — сказав після змагань капітан австралійської збірної Девід Тейлор.

Суперниками України у світовій групі Кубка Федерації будуть збірні Австрії, Канади, Хорватії, Чехії, Німеччини, Ізраїлю, Словаччини. Матчі першого раунду відбудуться 2–3 лютого 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Наші пройшли австралійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі