вівторок, 30 липня 2013 07:00

Найбільше шансів мав би у "Дніпрі"

Варіанти продовження кар'єри у Романа Безуса на осінню частину сезону:

1. Залишитися в "Динамо"

Імовірність: 70%

Травмувався Гармаш. Безус — не заміна йому за позицією, але шлях колишнього полтавця до поля у матчі за "Динамо" став коротший, зокрема через ліміт.

По-друге, принаймні рік часу Романові у Києві мають дати. Було б нелогічно розпрощатися з ним після неповного сезону. Третє: невідомо, чи вдасться заграти Юнесу Беланді — футболіст талановитий, але має призвичаїтися до реалій нашого чемпіонату.

2. Гравця орендує український клуб

Імовірність: 25%

Микола Павлов, тренер-вихователь Безуса, зараз в "Іллічівці". Маріупольці залюбки орендують виконавців, але з протилежного "динамівцям" табору. Та й амбіції Безуса вищі, ніж перебування, нехай навіть на основних ролях, у команді-донорі, що виступає в чемпіонаті фактично без завдань.

Поморочитися з Безусом міг би Мирон Маркевич, але тренерові "Металіста" зараз потрібні готові гравці під Лігу чемпіонів.

Ідеальний варіант — "Дніпро". Хуанде Рамос розкрив списаного в Києві Зозулю, тут повернувся на звичний рівень Ротань, та й Кравченко, не загравши в Києві, став успішніший у Дніпропетровську.

Єврокубки — ще один бонус. І той самий, що й у "Динамо", турнір — Ліга Європи.

Можливий тимчасовий трансфер до "Говерли" чи "Арсенала". В Ужгороді працюватиме з Грозним, іще одним майстром із роботи з талановитими футболістами. Київський варіант привабливий тим, що не потребує переїзду. Для молодого батька Безуса це важливо. Зрозуміло, що місце в основному складі гарантоване.

3. Зарубіжний клуб

Імовірність: 5%

Безус уболіває за італійську "Рому". До рівня цього клубу він поки що не дотягує, але на місце в складі середняка може претендувати цілком. Інша річ, Роман іще не надто "засвітився", аби зацікавити західноєвропейські клуби.

Зараз ви читаєте новину «Найбільше шансів мав би у "Дніпрі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі