пʼятниця, 22 листопада 2019 00:20

Моуріньйо очолив "Тоттенгем"

Автор: www.sportbox.ru
  Португальський тренер Жозе Моуріньйо очолив третій англійський клуб у своїй кар’єрі — ”Тоттенгем”. Раніше працював у ”Челсі” та ”Манчестер Юнайтед”
Португальський тренер Жозе Моуріньйо очолив третій англійський клуб у своїй кар’єрі — ”Тоттенгем”. Раніше працював у ”Челсі” та ”Манчестер Юнайтед”
56-річний Жозе Моуріньйо став головним тренером лондонського "Тоттенгема". Контракт підписаний на 3,5 року — до закінчення сезону 2022/23. Останнім місцем роботи Моуріньйо був англійський "Манчестер Юнайтед". Звільнений торік 18 грудня.

— Призначення Моуріньйо — футбольна доля, — каже футбольний тренер Олег Федорчук, 58 років. Очевидно, боси "Тоттенгема" не надто звертали увагу на останні невдачі португальця (крім "МЮ", він недопрацював контракти у "Челсі" та "Реалі". — ГПУ). У Хосепа Гвардіоли теж був невиразний період, коли працював із "Баварією". Фабіо Капелло не всюди був успішним. Згадаймо, як він провалився в Росії. Моуріньйо легше буде працювати із контратакувальними клубами типу "Тоттенгема". Португалець залишається найбільш упізнаваним футбольним тренером Європи. Він дає шоу, заради якого глядач іде на стадіон.

Перший матч на новій посаді Моуріньйо проведе у суботу, 23 листопада. Це буде виїзний поєдинок проти "Вест Хема", за який грає українець Андрій Ярмоленко.

391 мільйон гривень компенсації за достроковий розрив контракту отримає Мауріціо Почеттіно, 47 років, колишній тренер "Тоттенгема". Він очолював команду з липня 2014 року. Грав у фіналі Ліги чемпіонів 2018/19, де поступився "Ліверпулю". Нинішній сезон став провальним: після 12 турів "Тоттенгем" посідає 14-те місце.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньйо очолив "Тоттенгем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі