середа, 05 березня 2008 14:13

"Мілан" може дати за Шевченка 10–20 мільйонів доларів

"Мілан" може дати за Шевченка 10–20 мільйонів доларів

Капітан збірної України Андрій Шевченко, 31 рік, не потрапив до заявки англійського "Челсі" на вчорашній матч Ліги чемпіонів проти грецького "Олімпіакоса". Минулого понеділка Шева грав за резервний склад "Челсі". Його команда поступилася резервістам "Редінга" — 1:2. Українець міг принести нічию в доданий час, але не влучив у ворота після індивідуального проходу.

У кінці минулого тижня італійська газета "Корр"єрро делло спорт" написала про те, що Шевченко повернеться до італійського "Мілана". Нічого нового в цій замітці не було — чутки  з"явилися ще півтора року тому, коли у Шеви виникли перші проблеми з "Челсі". Але сам форвард у будь-яких інтерв"ю спростовував таку інформацію.

— Маю намір повністю відпрацювати свій контракт із "Челсі", який завершується 2010 року, — заявляв.

Перед матчем Ліги чемпіонів "Арсенал"—"Мілан" Шевченко приїхав до лондонського готелю, де зупинився італійський клуб. Після поєдинку він залишив арену в автобусі "Мілана". Потім порадив своєму другові Кака продовжити угоду з клубним чемпіоном Європи-2007. І нарешті визнав:

— Я готовий знову повернутися до "Мілана". Для себе вже вирішив, що хочу завершити кар"єру в тому клубі, який довгий час був моєю сім"єю", — сказав форвард.

Півтора року тому Шевченко перейшов із "Мілана" до "Челсі" у ранзі одного з найкращих бомбардирів в історії єврокубків. За сім сезонів у "Мілані" Шева забив 173 м"ячі. За неповні два у "Челсі" — 20. "Мілан" продав Шеву за $50 млн. Скільки треба заплатити клубному чемпіону Європи, щоб повернути українця?

Віктор Леоненко, 38 років, колишній форвард київського "Динамо":

— Думаю, більше 20 мільйонів доларів "Мілан" за Шевченка не викладе.

Анатолій Заяєв, 76 років, заслужений тренер України:

— Шева нині коштує не більше 10 мільйонів.

Шандор Варга, 52 роки, футбольний агент:

— Думаю, Шева не коштуватиме нічого. Після того як закінчиться його контракт у "Челсі", він поїде грати до США як вільний агент.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" може дати за Шевченка 10–20 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі