четвер, 04 вересня 2008 20:26

Михайличенко викликав до збірної України Алієва

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Олександр Алієв (крайній праворуч) сам подзвонив головному тренеру збірної Олексієві Михайличенку і владнав непорозуміння. Разом з Алієвим на вівторковому тренуванні збірної працюють захисник Андрій Несмачний ( у центрі) та форвард Євген Селезньов
Олександр Алієв (крайній праворуч) сам подзвонив головному тренеру збірної Олексієві Михайличенку і владнав непорозуміння. Разом з Алієвим на вівторковому тренуванні збірної працюють захисник Андрій Несмачний ( у центрі) та форвард Євген Селезньов

Захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський через ушкодження не зіграє стартові матчі збірної України у відбірному турнірі Кубка світу-2010. 6 вересня Україна протистоятиме Білорусі (Львів, 20.00, пряма трансляція на ТРК "Україна"). 10 вересня наші співвітчизники проведуть матч з Казахстаном (Алмати, 19.00, пряма трансляція на ТРК "Україна").

— Чигринський уже відбув у розташування свого клубу — донецького "Шахтаря", — каже на прес-конференції головний тренер збірної України Олексій Михайличенко, 45 років. — За індивідуальною програмою поки що працює Денис Голайдо. До першочергового списку виконавців ми ще викликали півзахисника "Динамо" Олександра Алієва.

Президент Федерації футболу України 59-річний Григорій Суркіс розповідає про преміювання гравців:

— У матчах проти збірних Хорватії та Англії наших футболістів преміюють за нічиї. В інших поєдинках бонуси передбачені за перемоги в спарених турах. Це стосується й найближчих матчів. У разі виходу до фінальної частини Кубка світу преміальні помножать.

Форвард Андрій Воронін прибув до збірної, владнавши клубні справи. Нападаючий перейшов із англійського "Ліверпуля" до німецької "Герти".

— Це оптимальний варіант на сьогодні. Хочу грати. Німецька першість мені знайома, та і "Герта" непогана команда. Взяв у новому клубі 11-й номер.

Коли розпочинається тренування, Воронін починає "травити" Михайличенка:

— І охота вам колесити Україною, переглядати матчі чемпіонату? Сиділи б удома.

Тренер реагує відповідно:

— Ти що? Я себе нині краще почуваю, ніж 1988-го (тоді Михайличенка визнали кращим гравцем СРСР. Він став віце-чемпіоном Європи та олімпійським чемпіоном. — "ГПУ").

Кілька років тому, будучи тренером молодіжної збірної, Михайличенко виключив із команди Алієва за порушення режиму. Недавно футболіст заявив у інтерв"ю, що не гратиме в команді Олексія Олександровича.

— Погарячкував, — визнає футболіст. — Але коли мені подзвонив Ігор Михайлович (президент "Динамо" Ігор Суркіс. — "ГПУ"), а потім Григорій Михайлович (Суркіс. — "ГПУ") і сказали, що зі мною хоче поговорити Михайличенко, я без вагань набрав номер Олексія Олександровича і ми владнали непорозуміння.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав до збірної України Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі