четвер, 07 лютого 2008 18:43

Мехмет Бешірович очолив "Азовмаш"

6 лютого маріупольський "Азовмаш" підписав контракт зі словенським тренером Мехметом Бешіровичем, 47 років.

До торішньої осені команду тренував литовець Рімас Гірскіс. Через хворобу він залишив цю посаду. Керівництво клубу запропонувало йому стати спортивним директором.

У жовтні маріупольців очолив литовський тренер Альгірдас Бразіс. Однак після серії поразок на європейській арені 5 грудня його  звільнили. Місце Бразіса зайняв Сергій Завалін.

— Після моєї хвороби в нас було кілька наставників, але з поганими результатами, — каже "ГПУ" спортивний директор "Азовмаша" Рімас Гірскіс, 59 років. — Гра команди Заваліна не відповідала фінансовим вливанням. Тому шукали тренера, який зміг би давати результат уже зараз.

Новий наставник "Азовмаша" народився в словенському місті Марібор. Очолював кілька місцевих клубів, італійську команду "Конад Ріміні". Попереднім місцем роботи Мехмета Бешіровича була словенська "Олімпія". Торік із нею він став чемпіоном і володарем кубка країни.

Бешірович підписав контракт із маріупольцями на півтора року.

Зараз ви читаєте новину «Мехмет Бешірович очолив "Азовмаш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі