четвер, 18 вересня 2008 18:52

Матчі "Динамо" у Лізі чемпіонів транслюватиме телеканал ТЕТ

Учора до редакції зателефонував уболівальник із села Драбівка Корсунь-Шевченківського району Черкаської області. Просив передати своє обурення президенту Федерації футболу України Григорію Суркісу та його брату Ігорю — керманичу київського "Динамо". Причина: трансляція матчу "Динамо" — "Арсенал" на телеканалі ТЕТ. Ні в Драбівці, ні в районному центрі цей канал не ловить, тому вболівальники не змогли подивитися поєдинок за участі улюбленого клубу.

Телеканал ТЕТ показуватиме усі матчі київського "Динамо" у Лізі чемпіонів 2008/09. Про це стало відомо в середу вдень, коли ТЕТ купив субліцензію в Науково-виробничого об"єднання "Поверхность", яка володіє правами на трансляцію матчів турніру на території України.

Раніше планували, що "Поверхность" продасть субліцензію УТ-1, але в державного телеканалу на рахунку не виявилося коштів, щоб придбати права.

Канал "1+1", який транслював матчі "Динамо" торік, цього разу зацікавленості не виявив. ТРК "Україна" викупила пакет поєдинків за участі "Шахтаря".

За офіційною інформацією, ТЕТ має 85% покриття території України. Канал належить власникам "Дніпра" та "Динамо" — Ігорю Коломойському та Ігорю Суркісу.

Зараз ви читаєте новину «Матчі "Динамо" у Лізі чемпіонів транслюватиме телеканал ТЕТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі