четвер, 03 квітня 2008 18:47

"Манчестер Юнайтед" і "Барселона" практично вийшли до півфіналу

Англійський "Манчестер Юнайтед" та іспанська "Барселона" минулого вівторка на виїзді обіграли італійську "Рому" та німецький "Шальке" відповідно. Команди підтвердили свій статус фаворитів і практично забезпечили собі вихід до півфіналу Ліги чемпіонів. В інших двох дуелях інтрига залишається. Перші чвертьфінальні поєдинки Ліги чемпіонів для "ГПУ" коментує колишній форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко, 38 років.

"Рома" (Рим, Італія) — "Манчестер Юнайтед" (Англія) — 0:2

Голи: Кріштіану Роналду (39), Руні (66).

"Рома" з Франческо Тотті та без нього — дві великі різниці. У господарів реально нікому було грати на вістрі атаки: навіть травмований нині Тотті не ідеальний варіант. А Вучиніч більше діє зліва і блиснути в центрі може епізодично.

Також позначилася на ході матчу відсутність дискваліфікованого Перротти: комбінаційна гра римлян і так страждає останнім часом, а тут ще й нікому було взяти на себе роль останнього "зв"язуючого" між півзахистом і нападом.

Гостям за таких умов було легше протистояти опонентові в центрі поля. Гнучко діяла і трійка форвардів — Парк, Руні, Кріштіану Роналду, — постійно зміщуючись. Гостям пощастило на початку другого тайму, коли "Рома" не реалізувала кілька нагод, але загалом запас міцності в "МЮ" відчувався.

"Шальке" (Гельзенкірхен, Німеччина) — "Барселона" (Іспанія) — 0:1

Гол: Кркіч (11)

Тут усе було ясно: навіть стояча "Барселона" обіграє суперника рівня "Шальке". Хоча візуально іспанці нині програють своєму потенційному суперникові в півфіналі — "Манчестер Юнайтед", проте це нічого не означає.

"Арсенал" (Лондон, Англія) — "Ліверпуль" (Англія) — 1:1

Голи: Адебайор (23) — Куйт (26)

"Арсенал" припустився в матчі лише однієї помилки — дозволив суперникові швидко зрівняти рахунок. Увесь інший час господарі мали помітну перевагу, постійно нарощували тиск. Воронін? Йому було важко щось показати за хвилин 10, які українець провів на полі.

"Фенербахче" (Стамбул, Туреччина) — "Челсі" (Лондон, Англія) — 2:1

Голи: Казім-Річардс (65), Дейвід (81) — Дейвід (13, у свої ворота)

"Челсі" без Шевченка програв у Стамбулі, але думаю, команда переможе з потрібним рахунком удома й вийде до півфіналу.


8 квітня, у вівторок, повторні чвертьфінальні матчі проведуть "Ліверпуль" — "Арсенал" і "Челсі" — "Фенербахче", а 9 квітня, у середу, зіграють — "Манчестер Юнайтед" — "Рома" та "Барселона" — "Шальке".

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" і "Барселона" практично вийшли до півфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі