четвер, 26 квітня 2007 18:22

"Манчестер" і "Челсі" вдома виграли

У перших півфінальних матчах Ліги чемпіонів перемогли господарі. Англійський "Манчестер Юнайтед" обіграв італійський "Мілан" — 3:2, а лондонський "Челсі" — "Ліверпуль" — 1:0.

— "Манчестер" переміг завдяки постійному тиску на ворота суперника, — каже "ГПУ" заслужений тренер України В"ячеслав Грозний, 50 років. — Із команди вилетіли всі основні захисники, тому від оборони "МЮ" співати не міг. Гадаю, команда Ферґюсона взагалі не пропустила б м"яча, якби не міланець Кака. В атаці італійський клуб виглядав безпорадним.

Кака забив два м"ячі і зіграв ефективніше, ніж лідер "МЮ" Криштіану Рональду. У другому таймі португалець грав на лівому фланзі й був малопомітним. При цьому атаки господарі будували здебільшого праворуч.

— Тактична хитрість Ферґюсона. Суперник чекав небезпеки від Рональду, а їх могли завдати і Флетчер, і Керрік, і, звичайно, Скоулз, — пояснює Грозний.

Повторний матч команди проведуть у Мілані 2 травня. Наш експерт вважає, що шанси на вихід до фіналу в обох команд однакові.

— В Італії буде інша гра, — впевнений Грозний. — "Мілан" змушений буде атакувати. Він не має суперфовардів, але і в "МЮ" проблеми з обороною.

"Челсі", на думку Грозного, — за крок від фіналу.

— По-перше, у лондонців серйозна мотивація: у вирішальному матчі турніру вони ще не грали. А тут ще й можливість поквитатися з "Ліверпулем" за поразку дворічної давнини. І нарешті, результат першого матчу — на користь лондонців.

Повторний поєдинок між цими командами відбудеться у Ліверпулі 1 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер" і "Челсі" вдома виграли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі