понеділок, 18 лютого 2008 16:39

Мальдіні зіграв 1000-й матч

Андрій Шевченко, 31 рік, уперше за 50 днів з"явився на полі. Він вилікував  спину і зіграв за "Челсі" останні 15 хв. проти третьолігового "Хаддерсфілда" у матчі 1/8 фіналу Кубка ліги. Капітан збірної України нічим не відзначився. Його команда перемогла 3:1 і пройшла до наступного раунду.

Центральним матчем уважався поєдинок "Манчестер Юнайтед" — "Арсенал". Останній поступився — 0:4. Наставник команди Арсен Венгер пояснив поразку поганою якістю поля на манчестерському "Олд Траффорд":

— Поганий день був не тільки у нас, але і у працівників арени. Окрім того, через травми не міг нормально зіграти жоден гравець із лави запасних.

 "Ліверпуль" без травмованого Андрія Вороніна програв удома першоліговому "Барнслі" — 1:2 і вибув з розіграшу.

У чемпіонаті Італії "Ювентус" удома переміг "Рому" — 1:0 завдяки голу Дель П"єро. Це означає фактичне припинення боротьби за перше місце, оскільки лідер чемпіонату "Інтер" після перемоги над "Ліворно" випереджає "Рому" на 11 очок.

"Мілан" у гостях зіграв із "Пармою" — 0:0. На 69-й хвилині на поле вийшов капітан "Мілана" Паоло Мальдіні, 39 років. Це був його 1000-й матч. Кар"єра Паоло почалася 20 січня 1985-го. Він став віце-чемпіоном світу-1994, віце-чемпіоном Європи-2000, семиразовим чемпіоном Італії, п"ятиразовим володарем Кубка/Ліги чемпіонів.

— Мальдіні починав досить давно, тому і протримався так довго, — каже "ГПУ" заслужений тренер України Сергій Морозов, 57 років. — Нинішні гравці за такого графіку до 40 років на полі не дотягнуть.

У матчі з "Пармою", не виходячи на поле, травмувався голкіпер "Мілана" Діда. Він сидів на лаві запасних і відчув гострий біль у спині. Лікуватиметься місяць.

"Барселона" у чемпіонаті Іспанії виграла у "Сарагоси" — 2:1, забивши вирішальний м"яч із "лівого" пенальті. "Реал" програв у Севільї "Бетісу" — 1:2 і випереджає "Барсу" на п"ять очок.

Олексій Бєлік не потрапив до заявки "Бохума" на матч проти "Гамбурга" у чемпіонаті Німеччини. Його команда поступилася — 0:3. Лідери турніру ті ж самі: "Баварія" випереджає "Вердер" на три очки.

Зараз ви читаєте новину «Мальдіні зіграв 1000-й матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі