пʼятниця, 19 жовтня 2007 16:32

Макларен влаштував скандал у Москві

Головний тренер збірної Англії Стів Макларен, 46 років, відмовився спілкуватися з російськими журналістами після матчу відбору до Євро-2008. На виїзді англійці поступилися збірній Росії — 1:2, попри те що виграли перший тайм. Макларен зажадав, аби його коментар гри не перекладали на російську. У відповідь місцева преса  назвала тренера нахабою та залишила приміщення.

Співвітчизникам причини фіаско Макларен пояснив так:

— Суддя помилився, призначивши пенальті в наші ворота. Якби не одинадцятиметровий, суперник ніколи не зрівняв би рахунок, бо просто бігав полем без ідеї.

Англійських журналістів таке пояснення не задовольнило. Вони вимагають відставки Макларена, який очолив національну команду торік у липні та майже втратив шанси потрапити з нею до фінальної частини Євро-2008. Представник англійської футбольної асоціації Брайан Барвік став на захист тренера, проте уболівальники та журналісти не сумніваються в появі нового наставника перед кваліфікацією на Кубок світу-2010. Макларена може замінити колишній тренер "Челсі" Жозе Моурінью чи нинішній наставник "Астон Вілли" Мартін О"Ніл.

Зараз ви читаєте новину «Макларен влаштував скандал у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі