пʼятниця, 16 жовтня 2020 06:45

Ломаченко битиметься з Лопесом за статус абсолютного чемпіона світу

У ніч проти неділі, 18 жовтня, на арені "Ем-Джі-Ем Гранд" у Лас-Вегасі, США, відбудеться один із найбільших боксерських поєдинків року. В об'єднавчому бою в легкій вазі зустрінуться один із найсильніших боксерів світу незалежно від вагової категорії, 32-річний Василь Ломаченко й американець Теофімо Лопес, 23 роки.

Жоден український телеканал не транслюватиме бій. В Україні його можна буде подивитися завдяки відеосервісу "Мегого". Початок трансляції орієнтовно о 4:00 18 жовтня.

На кону стоятимуть три титули українця — за версіями Всесвітньої боксерської асоціації, Всесвітньої боксерської організації, Всесвітньої боксерської ради (франчайзинговий) та один американця — Міжнародної боксерської федерації. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу.

Суперники провели по 15 поєдинків. Ломаченко виграв 14, має 10 нокаутів, і один програв. Він є чемпіоном світу у трьох вагових категоріях. Лопес переміг у всіх боях, має 12 нокаутів.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко битиметься з Лопесом за статус абсолютного чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі