четвер, 03 травня 2007 19:06

"Ліверпуль" знову гратиме з "Міланом"

23 травня в Афінах відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів. У ньому зустрінуться англійський "Ліверпуль" та італійський "Мілан".

У Лізі чемпіонів, утвореній 1991 року, це перший випадок, коли пару фіналістів склали команди, які вже зустрічалися у вирішальному матчі турніру. Було це у 2005-му — "Ліверпуль" тоді переміг "Мілан" у серії пенальті.

Як і два роки тому, "Ліверпулю" у півфіналі протистояв англійський "Челсі". І знову повторну зустріч "Ліверпуль" проводив удома.

— Команді Бенітеса допоміг швидкий гол, — вважає заслужений тренер України Віктор Прокопенко, 62 роки. — Господарі зуміли перебудуватися і не ризикувати, стягнувши сили в оборону. "Челсі" зіграв незграбно. Тактичних варіантів, за відсутності травмованих Баллака, Шевченка та Карвалью, Моурінью мав небагато.

"Мілан" удома розтрощив "Манчестер Юнайтед".

— Господарі були енергійними, — каже Прокопенко. — Уміло керували грою, а величезний досвід допоміг "Мілану" не панікувати навіть на початку другого тайму, коли "МЮ" намагався грати гостро. Розумію Ферґюсона, який ризикнув і замінив захисника О"Ши на нападаючого Саа. Але за такого малюнку гри було зрозуміло, що цей хід дасть зворотний ефект.


Результати повторних півфінальних матчів Ліги чемпіонів

"Ліверпуль" (Англія) — "Челсі" (Лондон, Англія) — 1:0, пен. — 4:1 (перший матч — 0:1)

"Мілан" (Італія) — "Манчестер Юнайтед" (Англія) — 3:0 (2:3).

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" знову гратиме з "Міланом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі