пʼятниця, 08 лютого 2008 17:22

Лілія Подкопаєва відкрила школу танцю

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва (ліворуч) відкрила в Києві школу сучасного й бального танцю ”Золота Лілія”
Олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва (ліворуч) відкрила в Києві школу сучасного й бального танцю ”Золота Лілія”

У вівторок олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва, 29 років, відкрила клуб сучасного та бального танцю "Золота Лілія". Він розташований у приміщенні Київського муніципального театру опери та балету.

— Хотіли зробити це після другого проекту "Танці з зірками", де я перемогла. Але довелося довго оформляти папери. Цим займався чоловік. Він дав гроші на клуб, — розповідає Подкопаєва.

Гімнастка планує викладати у клубі бальні танці. Майстер-класи проводитимуть її партнери по шоу Сергій Костецький та Кирило Хітров і танцівниця Поліна Комисова, яка виступала зі співаком Олександром Пономарьовим. Їхня пара першою вибула з "Танців із зірками-2".

— Звісно, розумію, що у цій справі я "чайник". Але здобула досвід і хочу поділитися ним з іншими, — каже гімнастка. — Із Кирилом Хитровим тренуємося й нині. Відточуємо кожен поворот голови. Готуємо шоу, з яким виступатимемо.

Лілія запевняє, що власних дітей також приведе до клубу. Із Тимофієм Нагорним вона виховує 2-річного Вадима та Кароліну, 1 рік. Хлопчика подружжя всиновило.

— Але спочатку хай років зо два позаймаються гімнастикою. Вадима віддамо на секцію у 5 років, доньку теж, — продовжує Подкопаєва.

— Лілія — талановита особистість із добрими організаторськими здібностями. Гадаю, їй усе вдасться, — міркує хореограф Григорій Чапкіс, 77 років. — Вона танцює досить професійно, надалі може розвиватися і рости.

Школу танців збирається відкрити також учасниця "Танців з зірками" Руслана Писанка, 40 років. Її партнер Микола Коваленко, 34 роки, уже має такий заклад у Черкасах.

— Це моє рідне місто, — пояснює Микола. — Придбав підвальне приміщення площею 260 квадратних метрів. Крім школи там ще є бар і перукарня. Руслана хоче подивитися, як підуть мої справи. А у вересні відкриє власну школу в Києві. Назве її Школою імені Руслани Писанки. Я буду одним із керівників закладу і вестиму заняття.

У клубі "Золота Лілія" можна займатися з 5 років. Дитячий абонемент на місяць коштуватиме 200 грн, для дорослих — 300. Дітей із малозабезпечених та багатодітних родин обіцяють тренувати безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва відкрила школу танцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі