Ексклюзиви
понеділок, 28 липня 2008 17:11

Лідерами стали "Динамо" та донецький "Металург"

Напрочуд легко склався для київського "Динамо" виїзний матч другого туру чемпіонату проти "Дніпра".

Господарі поля помітно хвилювалися і припускалися простих помилок. Відзначилися динамівці Мілевський (двічі) та Алієв. Після двох турів "Динамо" очолило турнірну таблицю разом із донецьким "Металургом", який здобув другу домашню перемогу, здолавши непереконливий поки що "Чорноморець". А чемпіон країни донецький "Шахтар" ледь вдруге не програв у Львові. Гірники зрівняли рахунок у грі проти "Карпат" лише за 10 хв. до закінчення матчу. Змінений після поразки в першому турі від ФК "Львів" ледь не на половину склад "Шахтаря" виглядав у Львові гірше, ніж за тиждень до того у програному матчі.

Мав нагоду стати лідером київський "Арсенал", який приймав "Кривбас" на столичному стадіоні "Динамо". Практично порожні трибуни побачили нічию за досить посередньої гри обох команд. Як і очікувалося, ФК "Львів" після перемоги над чемпіоном провалив наступний матч, програвши в Маріуполі. Несподівано поступилася вдома "Зорі" полтавська "Ворскла", а ФК "Харків" відстояв нульову нічию в Запоріжжі. Лише в середу зіграють поєдинок другого туру "Металіст" і "Таврія", але жодна з цих команд не має шансів наздогнати київського та донецького лідерів.

Настає час паралельного виступу українських клубів у чемпіонаті та єврокубках. Сьогодні "Динамо" зіграє на виїзді перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів проти чемпіона Ірландії. За два тижні у Європі стартуватимуть "Шахтар" у відборі Ліги чемпіонів та "Дніпро" в Кубку УЄФА, а у вересні прийде черга взяти старт у тому самому Кубку УЄФА харківського "Металіста". Зазвичай наші учасники цього турніру в ньому надовго не затримуються.

Регулярна хода вітчизняного футбольного сезону, коли ми матимемо нагоду дивитися футбол по два рази на тиждень, зупиниться у вересні, коли Національна збірна України візьме старт у відборі до Кубка світу 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Лідерами стали "Динамо" та донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути