середа, 16 березня 2011 05:45

Леманн знову гратиме за "Арсенал"

Колишній воротар німецької збірної 41-річний Йенс Леманн, який завершив кар'єру торік, підписав контракт із лондонським "Арсеналом" до кінця сезону-2010/11. Леманн, що виступав за "Арсенал" із 2003-го по 2008 рік, повернувся до клубу, який опинився у важкій ситуації через травми двох голкіперів.

Основний воротар "Арсенала" — Лукаш Фабіанський у січні зазнав травми плеча і вибув до кінця сезону. Після цього основним голкіпером став Войцех Щесний. Проте 8 березня в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною" (1:3) він дістав травму пальця і вибув на півтора місяця.

У складі "Арсеналу" залишився тільки іспанський воротар 33-річний Мануель Альмунія, а також голкіпери юніорських команд клубу. "Каноніри" могли би повернути з оренди з "Галл Сіті" Віто Манноне, але він також травмований.

Передбачають, що основним воротарем "Арсенала" найближчим часом буде Альмунія, а Леманн стане резервним голкіпером.

Німець у складі "Арсенала" виграв чемпіонат Англії-2004, Кубок Англії-2005, брав участь у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів-2006. Також виступав за "Шальке", "Мілан", дортмундську "Борусію" та "Штутгарт".

За німецьку збірну Леманн провів 61 матч і здобув із національною командою "срібло" Кубка світу-2002 та "бронзу" Мундіаля-2006.

Зараз ви читаєте новину «Леманн знову гратиме за "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі