четвер, 11 вересня 2008 19:36

Кучер і Русол не вразили

Збірні Англії та України лідирують у шостій відбірній групі Кубка світу-2010. Зіграно два тури. Їх оцінює для "ГПУ" найкращий бомбардир Кубка світу-1994 Олег Саленко, 38 років.

— Аналізувати якість гри збірної України важко, — каже Саленко. — По-перше, ми не грали з основними суперниками. По-друге, Білорусь і Казахстан — ті команди, проти яких феєрію важко продемонструвати. Можна тільки зганьбитися. На щастя, цього не трапилося. Далі нам може бути легше. Наступний суперник — хорвати. Вони програли Англії. Якщо ще сподіваються на перше місце, мусять навіть у гостях атакувати наші ворота. А Україна із 6 очками може дозволити собі діяти на контратаках. Думаю, нині навіть очко проти Хорватії — більш-менш прийнятний результат.

Які кадрові резерви для посилення гри України?

— Воронін. До матчу із Хорватією ще місяць і за цей час Андрій матиме практику в "Герті". Та й Шева в "Мілані" повністю адаптується. В обороні можна розраховувати на Чигринського. Кучер не вразив. Та й Русол, як показав матч із білорусами, може бути надійним. Шкода, що навряд чи відновиться правий півзахисник Гусєв. Флангової гостроти нам бракує.

Англія перемогла Хорватію та стала фаворитом групи?

— Швидше, підтвердила це. Англійці двічі програли Хорватії в минулому відборі, що коштувало їм місця на Євро-2008. Тому їхня налаштованість на загребський матч зрозуміла. А нині Англію тренує Фабіо Капелло. Він навів порядок. І здивував у Загребі — його команди діють від оборони, перемагають скромно, а тут — чотири м"ячі.

Зараз ви читаєте новину «Кучер і Русол не вразили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі