четвер, 24 квітня 2008 15:12

Кріштіану Роналду не забив пенальті "Барселоні"

Перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів завершилися малорезультативними нічиїми. Це означає, що ймовірних фіналістів турніру нині назвати складно.

"Ліверпуль" (Англія) — "Челсі" (Лондон, Англія) — 1:1

Голи: Куйт (43) — Ріїсе (90, у свої ворота).

— "Челсі" має досить потужний за іменами склад, але злагодженої гри не демонструє, — каже "ГПУ" найкращий бомбардир Кубка світу-1994 Олег Саленко, 38 років. — Гості тільки на початку матчу, хвилини до 20-ї, були ініціативними. Потім "Ліверпуль" діяв цікавіше, ніж суперник. А взагалі команди грають у маловидовищний зовні футбол, зате внутрішнє напруження поєдинку відчувалося. У "Челсі" не пішла гра в лідерів — Лемпарда, Дроґба. Ліверпульці мали не лише втримувати перевагу, а й зміцнювати її. Чому Ріїсе зіграв на останній хвилині головою, а не ногою? Я й сам цього не можу збагнути. Виїзний гол — надважливий. Цілком можливо, що в Лондоні команди зіграють нульову нічию. А якщо і заб"ють — не більш як два м"ячі.

Андрій Шевченко провів матч на лаві запасних "Челсі". Андрій Воронін у заявку "Ліверпуля" на поєдинок не потрапив.

Повторна зустріч відбудеться на лондонській арені "Стемфорд Брідж" у середу, 30 квітня.

"Барселона" (Іспанія) — "Манчестер Юнайтед" (Англія) — 0:0

— Гості зіграли так, як їм було треба, — оцінює гру тренер дублюючого складу київського "Динамо" Юрій Калитвинцев, 39 років. — Максимально обмежили простір суперникові — "Барса" тримала м"яч, але це були здебільшого поперечні, а не загострювальні передачі. Єдиний класичний форвард цієї команди — Самуель Ето"О — приймав м"яч переважно спиною до воріт і матч провалив. Можливо, тренерові "Барселони" не варто було ставити Ліонеля Мессі до стартового складу, а випустити його на заміну. Швидкому аргентинцеві тоді було б легше протистояти втомленим захисникам гостей.

Кріштіану Роналду не реалізував пенальті у ворота господарів на 2-й хв. Епізод дещо вплинув на португальця і знайти себе на полі він не зміг. Хоча в умовах оборонної тактики "МЮ" гравцям атакувального стилю проявити себе важко. Той же Руні вирішував у матчі тактичні завдання, прикриваючи правий фланг.

На думку Калитвинцева, стратегічну перевагу перед повторною грою має "МЮ". Наступна зустріч суперників — у вівторок, 29 квітня, на полі стадіону "Олд Траффорд" у Манчестері.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду не забив пенальті "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі