середа, 23 лютого 2011 06:15

Кравчук здобув "срібло" у Мінську

Ольга Волкова фінішувала третьою у загальному заліку.

Фристайліст Станіслав Кравчук, 32 роки, cтав срібним призером на етапі Кубка світу в білоруських Раубичах. Українець програв білорусу Антонові Кушніру.

У поточному розіграші Кубка світу Кравчук сходить на п'єдестал уже втретє. В американському Мон-Ґабрієлі Станіслав здобув "бронзу", а в Москві — "срібло".

У Раубичах перевага Кушніра — незаперечна. Потрійне сальто з чотирма піруетами вивело його в лідери й на цей раз, після першої спроби — 131,42 бала. Кравчук також показав майже ідеальне виконання — 126,55 бала. На третій сходинці з відставанням від українця на 0,22 бала був Ґуаньпу Ці. На другу спробу китаєць заявив складний стрибок із потрійним сальто і п'ятьма піруетами. Виконання було чітким, однак підвело приземлення. Кравчук виступав за ним, виконав простіший каскад із рівнем складності 4,175. Провів чисто, отримав у сумі 244,49 бала і став лідером. Залишався лише Кушнір із таким самим стрибком, як і в китайця. Спроба у виконанні білоруса вийшла майже бездоганна.

Китаєць Ґуаньпу Ці з 461 очком утримав лідерство в загальному заліку. Кушнір наблизився впритул, але програв — 428 пунктів. Кравчук фінішував у Кубку світу-2010/11 шостим –220 очок.

24-річна Ольга Волкова посіла четверте місце на етапі у Раубичах і стала в підсумковому заліку третьою.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук здобув "срібло" у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі