четвер, 18 жовтня 2007 18:39

Кожен міліціонер охороняв двох глядачів

Національна футбольна федерація встановила три цінові діапазони на квитки на матч Україна — Фарери: 70, 100 та 200 грн. Зранку в день гри кореспондент "ГПУ" підходить до стадіонних кас і запитує в 56-річної касирки Галини Кушнір, як реалізовуються перепустки на матч.

— Дуже погано, — скаржиться вона. — Люди здебільшого запитують про вільні місця на вівторковий матч "Динамо" — "Манчестер". А Фарери нікого не цікавлять.

На моє запитання, чи збереться на матч бодай 15 тис. глядачів, касирка лише крутить пальцем біля скроні. Врешті-решт на стадіон прийшло 8000 глядачів. На матчі подібного статусу менше людей було 13 листопада 1994, коли поєдинок відбору Євро-1996 Україна — Естонія зібрав на Олімпійському 4000 людей.

Перед матчем квитки можна було купити в десять разів дешевше за стартову ціну.

— Віддав за нього 10 гривень, — розповідає менеджер Микола Недільченко, 35 років. — Друзі запрошували до спортбару переглянути поєдинок Росія — Англія, але київські поєдинки збірної України не пропускаю вже 10 років. Тому я тут.

8000 глядачів охороняють 4000 міліціонерів. Особливої роботи вони не мають, лускають насіння.

Після поєдинку президент ФФУ Григорій Суркіс виходить до журналістів.

— Треба позбавлятися комплексу неповноцінності перед Італією та Францією. Та й ейфорія після вдалого виступу на Кубку світу має пройти, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Кожен міліціонер охороняв двох глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі