понеділок, 29 вересня 2008 19:51

Команда Блохіна зупинила лідера

Андрій Шевченко зіграв сім хвилин за "Мілан" у матчі своєї команди проти земляків з "Інтера". Капітан збірної України, який учора святкував 32-й день народження, замінив бразильця Рональдіньйо. Саме Рональдіньйо забив єдиний гол у зустрічі. "Мілан" переміг — 1:0.

Лідирує в чемпіонаті Італії "Лаціо" — 12 очок. На одне відстає "Наполі". "Мілан" шостий.

Іспанська "Барселона" — завтрашній суперник "Шахтаря" — також грало із земляками з "Еспаньйоли". Через поведінку уболівальників, які запалили вогні, вступили в сутичку зі стюардами, а деякі навіть вибігли на поле. Суддя додав 15 хвилин до другого тайму. І на останній із них Мессі реалізував пенальті, принісши "Барселоні" перемогу — 2:1. "Реал" виграв у "Севільї" в "Бетіса" — 2:1 завдяки голу ван Ністельроя на останній хвилині. Перше місце в турнірі розділяють "Валенсія" та "Вільярреал".

Андрій Воронін зіграв увесь матч за "Герту" в німецькій першості. Невдало — його команда програла вдома "Енергі" — 0:1. Другої поразки поспіль зазнала "Баварія", яка на виїзді поступилась "Ганноверу" — 0:1. Лідер першості — "Гамбург".

У чемпіонаті Англії "Арсенал" програв вдома "Халл Сіті" — 1:2. Інші фаворити перемогли: "Ліверпуль" обіграв земляків з "Евертона" — 2:0, "Манчестер Юнайтед" — "Болтон" — 2:0, а "Челсі" виграв у "Сток Сіті" — 2:0. "Манчестер Сіті" на виїзді програв "Вігану" — 1:2.

У чемпіонаті Росії несподівано перемогла "Москва". Команда Олега Блохіна після двох поразок поспіль (одна із них у Кубку УЄФА) виграла в гостях у лідера — казанського "Рубіна" — 1:0. Півзахисник господарів Сергій Ребров був замінений на 67-й хвилині. ЦСКА посідає друге місце, відстаючи від "Рубіна" на сім очок.

Суперник "Металіста" в Кубку УЄФА — "Бешикташ" — зіграв у гостях унічию з "Істанбулспором" — 1:1 і йде четвертим у чемпіонаті Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Команда Блохіна зупинила лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі