середа, 21 листопада 2007 15:57

Кличко та Ібрагімов битимуться 23 лютого

23 лютого на арені "Медісон Сквер Ґарден" у Нью-Йорку зустрінуться український боксер Володимир Кличко, 31 рік, та росіянин Султан Ібрагімов, 32 роки. Кличко володіє титулом чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF, а Ібрагімов — за версією WBO. В історії боксу це буде другий бій за об"єднання титулів. Попередній проводили 1999-го, коли британець Леннокс Льюїс переміг американця Евандера Холіфілда.

— Цей бій хотів побачити весь світ, — каже Кличко. — Перемоги Ібрагімова над Бріґґсом та Холіфілдом довели, що він сильний боксер. А я давно намагався об"єднати титули.

Ібрагімов вважає свого майбутнього суперника найсильнішим важковаговиком світу.

— Але це не зменшує мого бажання вийти на ринг проти Кличка й перемогти його, — підкреслює росіянин.

За неофіційною інформацією, призовий фонд бою становитиме $10 млн — рекордний показник за всю історію. Право на трансляцію поєдинку здобули американська телекомпанія НВО, німецька RTL та українська "1+1".

— Важко сказати, чим може закінчитися бій, — говорить "ГПУ" боксерський експерт Володимир Гендлін, 70 років. — Якщо реально дивитися на речі, потенціал Кличка вищий. Але в нинішньому боксі може статися все що завгодно.

На сьогодні Володимир Кличко провів 52 поєдинки — 49 перемог і 3 поразки. В Ібрагімова 23 бої — 22 перемоги та одна нічия.

Зараз ви читаєте новину «Кличко та Ібрагімов битимуться 23 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі