неділя, 11 березня 2007 15:55

Кличко нокаутував Остіна у другому раунді

Автор: фото: REUTERS/Kai Pfaffenbach
  Американський рефері Едді Коттон оцінив стан Рея Остіна і фіксує перемогу Володимира Кличка нокаутом
Американський рефері Едді Коттон оцінив стан Рея Остіна і фіксує перемогу Володимира Кличка нокаутом

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко, 30 років, захистив титул чемпіона світу за версією IBF. Минулої суботи на рингу німецького місті Мангейм Кличко нокаутував 36-річного американця Рея Остіна у другому раунді. За поєдинком спостерігали колишній чемпіон світу англієць Леннокс Льюїс та дворазовий чемпіон світу з футболу (як гравець і як тренер) Франц Беккенбауер.

Перед початком бою пролунали гімни США та України. Наш гімн виконала переможниця "Євробачення-2004" Руслана.

Поєдинок атлети почали обережно, поодинокими ударами промацуючи слабкі місця один одного. Остін першим узяв ініціативу в атаці і завдав кількох ударів, проте безуспішно. На спробу суперника загострити бій Кличко відреагував миттєво. Змістився й "викинув" кілька прямих ударів лівою. В першому раунді суперники часто клінчували — йшла тактична боротьба за центр рингу. Остін прагнув нав"язати бій у середній дистанції, показуючи, що може дістати суперника завдяки раптовому зближенню. Однак Кличко вчасно відходив на безпечну позицію й уважно контролював дії суперника.

У другому раунді українцеві вдалося взяти потрібний темп. Він став більш жорстко працювати лівою.

Ближче до середини раунду Кличкові вдалося відігнати Остіна до канатів. Рухаючись уздовж них, Остін повернувся до опонента боком. Кличко миттєво завдав американцеві чотирьох ударів знизу. Той упав на підлогу. Проте згодом підвівся, але суддя, зваживши на стан Остіна, дав сигнал про припинення бою.

— Я сьогодні не переміг, — заявив після поєдинку Кличко. — Я просто захистив свій титул.

Бій із Остіном став для Володимира Кличка 51 у професійній кар"єрі. Він має 48 перемог. 43 з них — нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Кличко нокаутував Остіна у другому раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі